Bijlmer Bookstore

Introduction: Rutu Taki by Ryaen

Lieve Allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat wij een Blog geplaatst hebben. We hebben het erg druk gehad met verschillende dingen, o.a. een Stamboom onderzoek. Op Zoek naar de verhalen van onze voorouders. Het was een traject van Ancestory Unknown Nederland in samenwerking met o.a. Naks Suriname. Hier hebben wij geweldige Surinaamse jongeren leren kennen uit Nederland en Suriname. Een aantal van hen heeft hun hele proces gedocumenteerd. En dit proces, maar ook andere verhalen willen wij met u delen:

U maakt kennis met Ryaen La Rose een jonge gedreven en getalenteerde Srananman.

Ik ben 27 jaartjes jong, student, journalist, schrijver en ondernemer. Mijn hobby’s zijn: Lezen, schrijven, muziek luisteren, creatief bezig zijn en foto’s maken. Schrijven is een passie die ik de afgelopen jaren heb kunnen ontwikkelen door mijn beroep in de journalistiek.

Mijn drive om te schrijven komt van de vele ongeschreven verhalen die voor het oprapen liggen. Een ieder heeft een stem, maar niet een ieder kan die stem laten horen. Ik heb het mijn taak gemaakt om die stemmen  te laten horen door te schrijven. Net zo mijn geschreven ervaring van” mijn Stamboom onderzoek”.

Ik vond het nodig om opzoek te gaan naar mijn Roots van mijn vaders kant van de familie. Een reis die best uitdagend kan zijn als jij er niet klaar voor bent. Ik zal de komende periode mijn ervaring  met jullie delen om jullie  kennis te laten maken met stamboomonderzoek, maar meer nog de journey naar de antwoorden. 

 

Vanaf nu gaat Ryaen op onze website zijn blog met jullie delen genaamd: Rutu Taki by Ryaen.

Komende week kunt u zijn eerste blog verwachten. Wij wensen jullie alvast veel leesplezier.

Delen is Lief

 

Hoe vond je het evenement?

Your email address will not be published.
*
*